<> ´ -

Hej igen!

Hej igen, kort nu!
Jag och Emma har precis gjort klart hennes nya design på hennes blogg :) kolla in den och komentera!
www.emmyse.blogg.se
Vi ska båda ha en bildspecial vid bild special vid tolvslaget, om det går... men i alla fall gott nytt år!

Morsning korsning :D

Hejsan och god morgon :D!
Nu ligger jag i min säng på landet och tråkar! Om typ två timmar kommer Emma och hennes familj, ska bli kul! Då ska vi typ gå ut  skogen och grilla korv :P Haha, in the mittle of nowear (stavning) Senare ska vi är gourmet middag och skjuta raketer :D Ska bli fett kul! Jag kanske tar bilder men min mobil kamera är rätt dålig så vi får se... Föressten träffade jag sean banan, för rätt länge sedan men jaja. Haaha han e fett skön! Jag tog bild med mobilen men jag har ingen sladd från mobien till datan så jag fick ta kort på mobilen.Haha, jag o sean banan, nej nu måste jag dusha(stavning) 
Byebye

  


KLART!

Nu är det äntligen klart! Asså designen :P Haha, gu va jag har jobbat.. Den blev väl okej? Får duga så länge.. Jag undrar vad jag ska ha på mig imorn.. hm..Föressten var jag ute och åkte pulka med söta Olivia (mitt kusinbarn :P) och sen var jag barnvakt åt henne några timmar :) det var kul, eftersom hon garvar åt allt. Haha.. Och imorn kommer Emma och hennes familj hit för att fira nyår, ska bli kul! hoppas vi tar bilder men kanske inte. Vi får se. Föressten har jag nya lös naglar :) Rosa som jag målat själv :D

Suuper söta Olivia i tomte mössa :D


 
Jag i mina lösnaglar :) Rätt fina va?
Nee, nu ska jag sova så: GOD NATT! <3

Halloo!

Hejsan!
De e jag som e Hannah Melander, och jag som har bloggen xD Jag går på Vasa Real i Vasa stan (logiskt:P) Jag är just nu på landet och tänkte försöka förstå mig på hur man gör en header.. tänkte ha den här bilden..


Det är MIN sötnows ami som har tagigt bilden :D
Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0