<> ´ -

H&M VIP!

Hallo :) nu sitter jag på klassråd! :S imorse gick jag och Ada till H&M på "VIP" frukost :) kvart i sex gick man upp xD det var i alla fall as mysigt som allt med my bitch :D köpte en väska, en igentligen riktig höst väska med aja ;) visar den ikväll! :)

KISSES


SO!! :/

Nu sitter vi på so lektionen och tråkar :( lite pics :D


Möter Ada <3

Nu möter jag upp Ada vid odenplans t-bana och så drar vi vidare till skolan, skulle bara berrätta om att G-G har sjukt mycket reor nu! Gå in och kolla! Www.glitzy-glam.com :D

KISSES


I <3 ...

I <3 min make up store foundation!! It makes wonders! :D

KISSES


Dålig dag!

Har haft en allmänt dålig kväll! Vart på dåligt humör och då sk man inte sms:à med någon man kanske inte älskar, blir bara irriterad och as bitchig!! Ahrrggg!


Vasastans nagelshop

Ja, nu är man hemma ifrån en lång skoldag och en kort runda på stan med da friends :D gick bl.a. Annat förbi vasastans nagelcenter ;) det var kul men jag o A var de ända där så det vart lite halv pinsamt :P men endel fick man med sig hem, julklapp till mamma: CHECK! :)


Pluuuugggg :(

Typ världens sämsta "första" rubrik men what ever!!
just nu sitter jag och försöker läsa NO :( samtiditg som jag försöker göra naglarna medans jag tittar på JERSEY SHORE!! haha de där personerna är så dummaoch pinsamma att jag garvar ihjäl mig varje avsnitt!! Skulle kunna tro att de går efter manus, så jävla ovärkligt äre! Men det finns ju sånna människor i världen också, PINSAMT!!KISSES


Back?

Jag vet inte hur många gånger jag har skrivit att jag ska börja blogga igen :P men nu ska jag ge det ännu ett tappert försök!! :)
 
Kisses


RSS 2.0